23 januar, 2006

Alt klart for Federer

Som vanlig ble de beste kampene sendt mens jeg svettet på jobb. Både Hingis og Federer avanserte til kvartfinaler, men etter å ha slitt for seieren. Hingis i strake sett over Samantha Stosur, men hun har ingen sjanse mot Clijsters dersom hun spiller like nervøst i de avgjørende poengene som mot Stosur.

Tommy Haas er del av den tapte generasjonen. Men på sitt beste er han en finfin slagmaskin, og ga Federer en støkk i tredje og fjerde sett i åttendelsfinalen. Federer hadde godt av å få litt å tygge på. Jeg tror ikke Davydenko har kapasitet til å gjøre noe lignende i kvartfinalen.

Nalbandian er det største hinderet for Federer. Likevel, når en halvskadet Federer var to poeng unna å slå Nalbandian før jul, bør en helfrisk og hevnlysten sveitser ha gode sjanser nå.

2 kommentarer:

svenn korseth jr sa...

Hei.

Ville bare si at jeg leser siden din med stor glede!- spiller selv en del tennis, og er imponert over dine innlegg og tennisinteresse.

Vi er noen som legger ut en del tennistips på forumet til www.kingcashpoker.com der kommenterer vi en del spillere ofte og, så ta gjerne en titt innom, og si fra hvis du er uenig/emig med analysene;)

stå på med siden din!

mvh
svenn

Åsmund sa...

Har spilt litt på tennis på nettet, uten at det går i pluss. Skal sjekke innom nettsidene deres, ja!