27 juni, 2006

Et lite irritasjonsmoment

Denne saken handler om Wimbledon-turneringenJeg slo på Agassi sin kamp i dag i begynnelsen av fjerde sett. Da viste grafikken oppe til venstre på tv-en følgende:


Pashanski13
Agassi23


Altså hadde Pashanski vunnet ett sett og Agassi to så langt i kampen, og det sto 3-3 i fjerde sett. Greit nok. Men hvorfor kan de ikke bare skrive settsifrene? Etter min mening er mye mer informasjon i en grafikk som denne:

Pashanski6243
Agassi2663


Da får du vite mye mer om kampen. Settsifrene forteller at Pashanski vant det første settet lett, før Agassi fant formen i andre og tredje sett. Det er sånn de gjør det i alle andre tennisturneringer jeg har sett på tv, hvorfor kan ikke Wimbledon også gjøre det?

Agassi vant forøvrig kampen. For meg så han allerede ut til å være langt inne i tennispensjonistenes rekker. Han smøg seg rundt på banen, som en langrennsløper med lite festesmurning i oppoverbakkene. Han eksploderte ikke i serven, og himlet med øynene mellom poengene. Tredje runde mot Nadal tror jeg kan bli stygt. Nadal ville elske å piske Agassi rundt på banen i amerikanerens siste opptreden.

1 kommentar:

Tenisfan i Oslo sa...

Enig!
Jeg irriterer meg også over at Wimbledon ikke viser gamesifre i foregående set.
Også enig i observasjonen av Agassi, selv om din analogi er noe snillere enn min. Ser ut som om han har gjort i buksa. Men han vant kampen. Håper å se han mot Nadal.